Nyt ei tiedä, mistä alkaisi. Kuvia on vihdoin plakkarissa ja parvekettakin on jo laitettu ja ja ja... Otetaas se partsi ensin, kun se on niin kuin ajankohtainen.

Tämän kesän parvekekukkien teemaväri on voimakas punainen. Suunnittelin pelkästään tummanpunaista, mutta oranssihtavaa myös eksyi joukkoon.

671761.jpg

Vuosia sitten jo kyllästyin samettiruusuihin, mutta jotenkin ne tänä keväänä alkoivat viehättää. Istutin neljä tähän puulaatikkoon. Yksi näyttää vähän näivettyneeltä, onkohan se jäänyt kastelussa muita huonommalle osalle. Katsellaan, jos se piristyisi.

671757.jpg

Pelargoniat veivät sydämeni viime kesänä. Tämä komea yksilö on ehkä amppeliin tarkoitettu, mutta kun en ole koskaan ulkoamppeleista innostunut, lykkäsin sen isoon ruukkuun. Kukan väri on upea!

671755.jpg

Viime kesänä mummon kalsarin värinen begonia jaksoi kukkia runsaasti koko kesän. Toivottavasti tämä kaunotar on samaa maata. Ruukku on sama mutta sijoituspaikka hieman eri.

671756.jpg

Orvokit ovat tämän kesän kokeilulaji samoin kuin samettiruusut.

671759.jpg

And last but not least. Halusin kokeilla taas myös tomaatteja. Kolme vuotta sitten tomaattikokeilu meni mönkään, taisi olla kylmä kesä. Olisin ostanut tavallisen pensastomaatin taimen, mutta niitäpä ei Viherlandiassa ollutkaan jäljellä (enkä jaksanut lähteä muualle etsimään). Nappasin mukaan kaksi minipensastomaattia, joissa on jo paljon raakileita kummassakin. Nyt vain paljon aurinkoa, niin kohta herkutellaan!