Parveke ja ikkunalauta ovat vaihtuneet. Muutimme kerrostalosta rivariin, joten edellä mainittujen joukkoon saatiin myös pieni piha.

Kasvivalikoima ei ole laajentunut vielä pihan myötä muuttohötinän ja matkustuksen takia. Toinenkin matka on tulossa, joten kesäkukkien istutus joutuu odottamaan. Pihan suunnittelussa on pakko pitää matalaa profiilia varmaan koko kesä kaikenlaisten kiireiden takia. Pihalla näyttää olevan yksi kukkapenkki, johon ilmestyi komeita tulppaaneja. Katsotaan, mitä muuta maasta vielä nouseekaan, ja suunnitellaan uutta sen mukaan.

Parveke on saanut vasta muutaman rönsyliljan ikkunapellille. Kukkia? Kunhan ehditään. Ikkunalauta ja vähän muuallakin pursuaa vanhoja asukkaita entisestä kodista, mutta ihan varmasti niistä moni heittää henkensä viimeistään syksyllä. Ilmansuunta on nimittäin vaihtunut paahteisesta etelästä vähävaloiseen pohjoiseen, ja kukkapöytää varjostaa vielä parvekkeen tumma lippa. Harmin paikka, kun joutuu eroamaan jopa ystävinä vaalituista kasveista, vaan ei auta.