Parvekkeen kesä ei ollut yhtä ihana kuin viime vuonna. Toki kukkia oli vähemmän ja nekin lähinnä lajikokeiluja. Ajattelin pelargonin varmaksi tapaukseksi ja kyllähän se on kukkaa pukannutkin, mutta ei mitenkään tolkuttomasti. Orvokit ovat kukkineet ja samalla kasvattaneet pitkät varret, ei siistin näköistä. Menikö niillä voimat varsiin kukkien sijaan? Samettiruusut ovat pärjänneet sen mukaan, minkä verran emäntä on ehtinyt/jaksanut/muistanut kastella.

Sisältä nostetuista viherkasveista rönsylilja kukoistaa paremmin kuin koskaan, anopinkielet ja -hampaat mököttävät tavalliseen tapaansa. Viirivehkat eivät ole tämän paahdeparvekkeen lajia. Ne riiputtavat lehtiään surkeina veden saannista riippumatta.

Minitomaatteja on syöty ja hyviltä maistuivat. Kasvit itsessään eivät ole kasvaneet kovinkaan paljon vaan nököttävät pienoisina ja tiiviinä puskina. Seuraavan kerran kokeilen tavallisia pensastomaatteja.  Nämä valmiina taimina ostetut tomaatit näyttävät tekevän hedelmää tällaisena viileänäkin kesänä.